Güncel

Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme

Ali İhsan Varol, 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül töreninde yaptığı konuşmada kendisinden daha önce ödül alarak bir konuşma yapan Acun Ilıcalı'nın sözlerine gönderme yaptı.

10 Aralık 2018 Saat: 11:54
Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme
Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme

En İyi Erkek Sunucu ödülünü alan Acun Ilıcalı, ödülünü eski haber müdürü İlker Yasin'den aldı ve Yasin'le yaşadığı anıları anlattı. İlker Yasin'in kendisini kovmak üzereyken son anda elektriklerin kesilmesi sonrasında kovulmaktan son anda kurtulduğunu söyledi.

En İyi Yarışma kategorisinde ödülün sahibi olan Ali İhsan Varol, Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak, "Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuyakalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular. İlginç şeyler yaşadık. Ve neticesinde buradayız, hepinize çok teşekkürler" dedi.

2013 yılında Ali İhsan Varol'un sunduğu ve soruları hazırladığı Kelime Oyunu yarışmasında Gezi Direnişi'ne gönderme yapılmış Varol'un işine son verilmişti. Sunucu daha sonra twitter hesabından açıklama yaparak, "Bu gece çekim yok, banttan yayın... İşten çıkarıldığıma dair bir bilgi gelmedi. İlginize çok teşekkür ederim." açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız