Güncel

Ali İsmail Eskişehir'de anıldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri” Prof. Dr. Korkut Boratav ve Dayanışma Akademilerine verildi

3 Haziran 2017 Saat: 09:19
Ali İsmail Eskişehir'de anıldı
Ali İsmail Eskişehir'de anıldı

Eskişehirliler Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri töreni öncesi Ali İsmail’in dövüldüğü Sanayi Sokak’a Ali’nin ailesiyle birlikte karanfil bıraktı.

Eskişehirliler ve Ali’nin ailesi Sanayi Sokak’taki anmanın ardından Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri töreninin yapılacağı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ne geçti. Tören, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Bülent Nazım Yılmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Raşit Tükel ve KESK Genel Sekreteri Hasan Toprak’ın konuşmasının ardından Ali İsmail’in annesi Emel Korkmaz ve ağabeyi avukat Gürkan Korkmaz da konuşma yaptılar.

Tören, Prof. Dr. Korkut Boratav ve barış bildirisine imza attıkları gerekçesiyle üniversiteden ihraç edilen barış akademisyenleriyle söyleşi ile devam etti.

 

2015′ den bu yana düzenlenen “Ali İsmail Korkmaz 3. Yaşam Ödülleri” Prof. Dr. Korkut Boratav’a ve barış bildirisine imza attıkları gerekçesiyle üniversiteden ihraç edilen barış akademisyenlerinin kurduğu Dayanışma Akademileri adına ödülü Kocaeli’den Onur Hamzaoğlu,  Eskisehir’den Murat Yıkılmaz’a ve Yasemin Özgün’e verildi.

Tören, Tuncer Tercan ve Bilal Demir dinletisi ile sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız