Güncel

Ali İsmail için anma düzenlendi: O hep 19 yaşında

Ali İsmail Korkmaz için katledilişinin 4. yıldönümünde mezarı başında anma töreni düzenlendi. Anne Emel Korkmaz, “Bu kadar erken gideceğini biliyor muydun Ali’m? diye ağıt yaktı.

11 Temmuz 2017 Saat: 09:54
Ali İsmail için anma düzenlendi: O hep 19 yaşında
Ali İsmail için anma düzenlendi: O hep 19 yaşında
Ali İsmail Korkmaz için katledilişinin 4. yıldönümünde mezarı başında anma töreni düzenlendi. Anne Emel Korkmaz, “Bu kadar erken gideceğini biliyor muydun Ali’m? Artık yoksun Ali’m” diye ağıt yaktı.

Korkmaz’ın ölümünün yıldönümü dolayısıyla Merkez Antakya İlçesi Ekinci Asri Mezarlığı’nda bulunan mezarı başında anma töreni düzenlendi. Anma etkinliğine Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, ağabeyi Gürkan Korkmaz, babası Şahap Korkmaz ile Hatay’daki Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in annesi Hatice Cömert ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oğlunun mezarı başında ağlayan anne Emel Korkmaz, “Bu kadar erken gideceğini biliyor muydun Ali’m? Ama sen artık yoksun Ali’m” diye ağıt yaktı. Anma etkinliği, yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Ardından saat 20.00’de Sümerler Amfi Tiyatro’da düzenlenen anma etkinliklerinde Jehan Barbur, Grup Abdal ve ALİKEV Müzik Topluluğu sahne aldı. Ali İsmail’in yeğeni Tuana ve Sanatorium Müzik ve Bale Akademisi öğrencileri bir bale gösterisi yaptı. Anma öncesindeyse ALİKEV Fotoğrafçılık Kulübü’nün fotoğraf sergisi açıldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız