Güncel

Antep’te SES üyeleri açıklama yaptı: “Mücadelemiz sürecek”

SES Antep Yönetim Kurulu, sendika şubesinde yaptığı basın açıklamasıyla kamu emekçilerine yönelik açığa alma ve ihraç uygulamalarına karşı basın açıklaması yaptı

8 Kasım 2016 Saat: 10:03
Antep’te SES üyeleri açıklama yaptı: “Mücadelemiz sürecek”
Antep’te SES üyeleri açıklama yaptı: “Mücadelemiz sürecek”

SES Antep Yönetim Kurulu, sendika şubesinde yaptığı basın açıklamasıyla kamu emekçilerine yönelik açığa alma ve ihraç uygulamalarını protesto etti. İhraç edilen SES üyelerinin de katıldığı açıklamada, “Mücadelemizi sürdüreceğiz ve mutlaka kazanacağız” denildi.

KESK Şube temsilcilerinin de katıldığı basın açıklamasında mücadele çağrısına vurgu yapılırken, “KHK ile görevden uzaklaştırılan, diken üstünde iş yerlerinde çalışan ve halen açıkta bekleyen kamu emekçisi arkadaşlarımızı birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz” denildi.

Cumhuriyet gazetesi yazarlarının tutuklanması ve devamında HDP eş başkanları ile milletvekillerinin tutuklanmasına da değinilen açıklamada, gelişmelerin ülkenin kaos ortamına sürüklenmesine zemin hazırladığı ifade edildi. “Bu durumun ülkenin birlikte yaşam umuduna hiçbir katkısı olmayacaktır” ifadelerinin kullanıldığı açıklama şu sözlerle devam etti:

HDP Milletvekilleri, basın ve muhalif kesimler üzerindeki baskının son bulması ve demokratik ortamın oluşması için hükümetin duyarlı olması gerektiğini düşünüyoruz. Bizler bu gelişmeleri susarak, sineye çekerek, sıranın bize gelmesini bekleyerek kazanamayız. Biz çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakmak için yola çıktık. Mücadelemizi sürdüreceğiz ve mutlaka kazanacağız.

Kaynak: Evrensel

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız