Güncel

Ballıkaya, "Ülke, Ege ve Çiğli aşığıyız...Yeni güzellikler yaratmak için yola çıktık"

Makine Mühendisi olduğu için, mesleki konumuna dikkat çekmek amacıyla sarı yelekler ile vatandaşların karşısına çıkan Ballıkaya, hedef gösterildi.

19 Aralık 2018 Saat: 11:01
Ballıkaya, "Ülke, Ege ve Çiğli aşığıyız...Yeni güzellikler yaratmak için yola çıktık"
Ballıkaya, "Ülke, Ege ve Çiğli aşığıyız...Yeni güzellikler yaratmak için yola çıktık"

İzmir’de Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı olan CHP’li Umut Barış Ballıkaya ve ekibinin seçim çalışması kapsamında yaptığı bir kahvehane konuşması ve mesleği makine mühendisi olduğu için mesleki kıyafetiyle seçim çalışmaları yapması, bazı  yandaş gazete ve troller tarafından “provokasyon” denilerek hedef gösterildi.

Olayın provokasyon olduğunu öne süren yandaşlar, anayasal düzenin kaldırılmaya çalışıldığını öne süren paylaşımlar yaptı. Basın açıklaması ile kendisinin hedef seçilmesine tepki gösteren Ballıkaya, “Esas provokatör yandaş medyadır. Ak trollerin çarpıtmaları üzerinden bizi hedef gösteriyorlar” diyerek suç duyurusunda bulundu. Ballıkaya, makina mühendisi olduğunu, seçim çalışmaları sırasında mesleki açıdan vurgu yapmak için mesleki kıyafet olarak sarı yelek giydiklerini  belirten Ballıkaya, “Can güvenliğimiz tehlike altında. Her şeye rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz fakat ne zaman ne olacağı belli değil” diye konuştu.

Ballıkaya, kendisini hedef gösteren yandaş gazeteler, siteler ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da bildirdi.

Bölgede tanınan ve belediye başkan aday adayı olarak bir süredir demokratik kitle örgütlerini ve kapı kapı vatandaşları, esnafları dolaşarak göreve gelmesi halinde yapacağı projeleri anlatan Umut Barış Ballıkaya, “biz ülke ve ege ve bölge aşığı olarak, halkla iç içe bir insan olarak, projelerle yeni bir ilçe yaratacağımıza inandığımız için yola çıktık. Bu yüzden biz bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkımızın da bizi sevdiğini biliyoruz”dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız