Güncel

Barış Yarkadaş, CHP'nin İzmir adayının Tunç Soyer olduğunu iddia etti

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olduğunu iddia etti.

15 Ocak 2019 Saat: 01:04
Barış Yarkadaş, CHP'nin İzmir adayının Tunç Soyer olduğunu iddia etti
Barış Yarkadaş, CHP'nin İzmir adayının Tunç Soyer olduğunu iddia etti

CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’nın Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olduğunu ve İzmir adayının açıklanmasının çarşamba günü yapılmasına karar verildiğini iddia etti.

Yarkadaş, Halk TV’ye yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyit Torun ve Oğuz Kağan Salıcı ile dün toplantı yaptığını ve bu toplantıda İstanbul ve İzmir adaylarının ilk kez konuşulduğunu belirtti.

CHP'nin İzmir adayını çarşamba günü açıklayacağını söyleyen Yarkadaş, "İstanbul ve İzmir’de CHP’nin yönettiği belediyelerin adayları açıklanması 24-25-26 Ocak’ta yapılacak Parti Meclisi toplantısına bırakıldı. Ama çarşamba günü CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanması yönünde bir karara varıldı.  Bu aday da Sayın Genel Başkan’ın 2014’ten beri kafasında olan, aslında 2014’te aday göstermek istediği ancak Aziz Kocaoğlu’nun FETÖ’cülerin kumpası dolayısıyla 370 yıllık bir hapis cezasıyla karşı karşıya kalması sonucu yeniden aday gösterildiği için Seferihisar’da görevine devam eden Tunç Soyer” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız