Güncel

Başkan Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği pikniğe katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Kartal'ın Yakacık Mahallesi'ndeki Aydos Ormanı'nda düzenlenen, "Kartal'da yeniden" ve "İstanbul'

16 Temmuz 2019 Saat: 17:15
Başkan Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği pikniğe katıldı
Başkan Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği pikniğe katıldı

Pikniğe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP Kartal İlçe Yöneticileri, CHP Kartal Mahalle Birim Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

“Hizmet kalitesini arttırmak için hiç durmadan çalışacağız”

Partilileri selamlamak için kürsüye çıkan Başkan Gökhan Yüksel, "Sizlerle bir arada olmak çok güzel ve keyifli. Söylenecek pek bir şey yok. Söylenmesi gerekenler, 31 Mart'ta ve 23 Haziran'da söylendi. Elinize kolunuza sağlık, emeğinize sağlık. İyi ki varsınız. İyi ki hep bir aradayız. Artık bizlere düşen vazife, bütün herkesi kucaklayıp hem Kartal'da hem de bütün İstanbul'da hizmet kalitesini arttırmak ve bunun için de hiç durmadan çalışmak ve koşturmak olacaktır." diye konuştu.

Dayanışmanın ve birlik olmanın önemine vurgu yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Bugün bir piknikte beraberiz. Bugünün keyfini çıkarmak lazım. Siyasetten uzak, birbirini seven, birbirine mutlu gözlerle bakan, birbirini önemseyen, dayanışmayı arttıran bu ortamda huzurlu ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim. Sizlerin gücü ve enerjisi, bana ve bize güç katıyor. Hepinizi çok seviyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız