Ekonomi

Beksa "Mükemmellik Elçisi" ilan edildi

KalDer, 1997 yılında ülkemize EFQM Mükemmellik Ödülü’nü kazandıran ve bu sürecin sürdürülebilirliğine katkıda bulunan Beksa’yı (şimdiki adıyla Bekaert) ‘Mükemmellik Elçisi’ ilân ederek plâket ile onurlandırdı.

23 Aralık 2015 Saat: 15:23
Beksa "Mükemmellik Elçisi" ilan edildi
Beksa "Mükemmellik Elçisi" ilan edildi

Mükemmellik kültürünü ülkemizde yaymak için 25 yıldan bu yana önemli çalışmalara imza atan Türkiye Kalite Derneği (KalDer) gelişimine katkı sağlayan kurum, kuruluş ve üyelerini  ‘Mükemmellik Elçisi Plâketi’ ile onurlandırıyor.

KalDer, 1997 yılında ülkemize EFQM Mükemmellik Ödülü’nü kazandıran ve mükemmellik sürecine katkıda bulunan Beksa şimdiki adıyla Bekaert firmasını da ‘Mükemmellik Elçisi’ ilân ederek plâket ile onurlandırdı. Bekaert İzmit Alikâhya Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene KalDer Başkanı A. Hamdi Doğan, Bekaert Genel Müdürü Hakan Saner ile çok sayıda davetli katıldı.

Çeyrek asırlık süreçte başarılarıyla kuruluşlarına ve ülkemize değer katan kurum, kuruluş ve kişileri KalDer Mükemmellik ElçileriPlâketi ile onurlandırdığını ifade eden KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, kalite olgusunun gelişmesinde Beksa (şimdiki adıyla Bekaert) firmasının yadsınamaz katkılarının olduğunu belirtti.

Bugün burada 1997 yılında EFQM Mükemmellik Ödülü’nü kazanan o tarihteki ünvanı ile Beksa yeni ünvanı ile Bekaert firmasının Mükemmellik Elçisi Plâketi’ni vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. Kendileri 25 yılda ülkemizden sadece 8 kuruluşun kazanabildiği bir ödülü alma başarısını göstermiştir. Bu ülkemiz ve kuruluşlarımız için çok önemli bir kazanımdır. Ama esas önemli olan bu başarıyı yakalayan ruhun burada halâ sürüyor olmasıdır.”

 

“KOCAELİ BİR KALİTE ŞEHRİDİR”

Kocaeli’nin üretim, ihracat ve istihdama sağladığı katkı ile Türk ve dünya ekonomisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden A. Hamdi Doğan, sanayi şehrinin artık kalite şehri olarak da anıldığını dile getirdi. Doğan, şöyle konuştu: “KalDer Mükemmellik Ödülü’nü kazanan 29 kuruluştan 5’i, Avrupa’da EFQM Mükemmellik Ödülü kazanan 8 kuruluştan ise 3’ü Kocaeli firmasıdır. Kocaeli’nin kalite şehri olarak tanımlama nedeni budur.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız