Asayiş

Biri çocuk üç kişiyi boğazlarını keserek öldürdüler

Düzce'de Gürcü bir kadın, bir erkek ve bir çocuk evde boğazı kesilerek öldürüldü.

29 Ocak 2016 Saat: 21:07
Biri çocuk üç kişiyi boğazlarını keserek öldürdüler
Biri çocuk üç kişiyi boğazlarını keserek öldürdüler

Düzce'de Gürcistan uyruklu bir kadın, 7 yaşlarındaki erkek çocuk ve bir erkek, Aziziye Mahallesi Huzur Sokak'ta bahçe içindeki tek katlı evde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.  

Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Evin etrafına güvenlik şeridi çekildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Servet Öztürk, 1 yıl önce boşandığı Ema Sharipov’dan 3 gündür haber alamayınca akşam saatlerinde Aziziye Mahallesi’nde bahçe içinde tek katlı evine geldi.

Öztürk, kapıyı açan olmayınca camı söküp içeriye girdiğinde, eski eşi Ema ve kardeşi Elnas’ı bir odada, Ema’nın torunu Sahip Sharipov’u da diğer odada kanlar içinde buldu. Öztürk’ün haber vermesiyle çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede 3 kişinin de öldüğü belirlendi. Polisin ilk yaptığı incelemede Ema, Elnas ve Sahip Sharipov’un, boğazları kesilerek öldürüldüğü saptandı.

Polis, evin etrafına güvenlik şeridi çekip içeride ve çevrede araştırma yaparken, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre de eve gelerek inceleme yaptı. Gazetecilere açıklama yapan Başsavcı Güre, "Şu an içeride ölü bulunan 3 kişi var. Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Ölüm nedenleri ile ilgili şu an bir şey söyleyemem" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız