Güncel

Boydak Holding'e kayyum atandı

Kayseri’de kurulu Boydak Holding'e mahkeme kararı ile 5 kişilik kayyum heyeti atandı.

19 Ağustos 2016 Saat: 02:21
Boydak Holding'e kayyum atandı
Boydak Holding'e kayyum atandı

Nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markaları ile Hes fiber kablo gibi sanayi kuruluşunun da aralarında bünyesinde bulunduğu olduğu Boydak Holding'e kayyum oyarak avukatlar Ramazan Arslan ve Yurdagül Keziban Kılıç Aksungur, bankacı Ramazan Erikli, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak, muhasebeci Mustafa Karakaya atandı.

KAYYUM HEYETİNDEN YAZILI AÇIKLAMA

Boydak Holdinge atanan kayyum heyeti açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Kayseri Sulh Mahkemesi kararıyla kayyum ataması kararı verilmiştir. Verilen karar gereğince Boydak Holding A.Ş.’ye avukat Ramazan Aslan, bankacıRamazan Erikli, avukat Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, mali müşavirMustafa Karakaya, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak kayyum olarak atandı.

Kayyum heyeti olarak 18 Ağustos 2016 tarihi itibariyle Boydak Holding ve grup şirketlerinin faaliyetleri eskiden olduğu gibi bütün iş ortaklarımız ve paydaşlarımızla birlikte şirketlerimizin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam edecek olup, tüm şirket çalışanları her zamanki gibi çalışmalarına devam edecektir. Boydak Holding, yeni kayyum heyetiyle ülkemizin gelişimine destek olmaya devam edecektir.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız