Siyaset

Boydak Holding'e polis baskını; yöneticiler gözaltında

Kayseri'de polisin bu sabah yaptığı operasyonda Boydak Holding Başkanı Hacı Boydak, CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı.

4 Mart 2016 Saat: 12:20
Boydak Holding'e polis baskını; yöneticiler gözaltında
Boydak Holding'e polis baskını; yöneticiler gözaltında

Kayseri'de polisin bu sabah yaptığı operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, ‘Paralel yapıya finans sağladığı’ iddiasıyla Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkezinde arama yaptı. 

Türkiye'nin mobilya sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan ve bünyesinde bir çok mobilya markasını barındıran Boydak Holding merkezindeki aramada ekipler bilgisayar hard disklerinin imajını ve muhasebe kayıtlarını inceleyip kopyalarını aldı.

Operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı. Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak daha önce de Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak arsa tahsisi şikayetleri üzerine gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. (

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız