Çevre

Bu sergiye fotoğrafınla katıl: Katliama Tanığım

Kazdağları’ndaki katliamın peşini bırakmayan Kazdağları İstanbul Dayanışması, Kazdağları'ndaki katliamın ve karşı duruşun fotoğraflanması, ülkemizde ve dünyada duyurulması amacıyla, fotoğraf sergisi açacak.

8 Ocak 2020 Saat: 12:31
Bu sergiye fotoğrafınla katıl: Katliama Tanığım
Bu sergiye fotoğrafınla katıl: Katliama Tanığım

Kazdağları İstanbul Dayanışması,sergiyi direnişçilerin ve destek verenlerin  fotoğraflarından oluşturacak. Bu amaçla ‘Katlima Tanıığım’ çağrısı yaparak kendilerine fotoğrafların ulaştırılmasını istedi.

İşte o çağrı:

Kazdağları Direnişi'nin başlangıcından bugüne, hepimizin kursağındakilerle bir yola çıktık. İstiyoruz ki Kazdağları Direnişi'ne yürek vermiş, kulak kabartmış ve Kazdağları'nda olabilmiş tüm arkadaşlarla, çektiklerimizi birleştirip daha çok göze sunabilelim. Katılım ve fotoğraflar için hiçbir önkoşul yoktur. Fotoğraf sergisi yapılacağı için yüksek çözünürlüklü fotoğraflar önceliğimizdir. Basılabilecek tüm fotoğraflar sergide, diğer iki fotoğraf ta sinevizyon gösterisinde ve sosyal medyada kullanılacaktır. Katılımcıların fotoğrafların altına isim soyisim yazmaları isteklerine tabidir. Katılımcılar 3 adet fotoğrafı klasör halinde mail adresine atmaları gerekmektedir. Son katılım tarihi 20.01.2020 (yirmi Ocak ikibin yirmi)'dir. Bu etkinlik bir yarışma değildir. Kazdağları'ndaki katliamın ve karşı duruşun fotoğraflanması, ülkemizde ve dünyada duyurulmasıdır.”

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, şunu diyen bir yazı 'KENDI SEÇKİNDEN 3 FOTOĞRAF SEÇ biri SERGİ Diğerleri Sinevizyon ve Sosyal Medya İçin SON KATILIM TARIHI 20 OCAK 2020 FOTOĞRAFLARINIZI kid.etkinlik@gmail etkinl kid ADRESİNE MAİL ATABİLİRSİNİZ'

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız