Kültür

CİSST’ten ‘Su Damlasına Sığdırılan Yaşam’ belgesel gösterimi

Cezaevleri ile ilgili araştırma, inceleme ve etkinlikleri ile tanınan CİSST tarafından yönetmen ümit elçi’nin su damlasına sığdırılan yaşam adlı belgesel filmi gösterilecek.

8 Ocak 2019 Saat: 20:22
CİSST’ten ‘Su Damlasına Sığdırılan Yaşam’ belgesel gösterimi
CİSST’ten ‘Su Damlasına Sığdırılan Yaşam’ belgesel gösterimi

Cezaevleri ile ilgili araştırma, inceleme ve etkinlikleri ile tanınan Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği(CİSST) tarafından yönetmen ümit elçi’ninsu damlasına sığdırılan yaşam adlı belgesel filmi gösterilecek.

9 Ocak Çarşamba günü, saat18.30’da, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi,  Billurcu Sokak No:5, Daire 2 Beyoğlu’nda bulunan merkezinde gerçekleştirilecek olan film gösterisinin ardından, cezaevinde direnişlerde yer almış bir tutuklunun annesi olan Semiha Köz söyleşisi gerçekleştirilecek.

BELGESEL HAKKINDA

Belgesel, adını aldığı bir su damlasıyla başlıyor. Yönetmen, ölüm orucunun sonucu olarak Wernike Korsekov hastalığı teşhisi konan, bu yüzden de serbest bırakılan kişiler aracılığıyla, bize F-tipi protestolarının dünyasını tanıtıyor. Su Damlasına Sığdırılan Yaşam F-tipi, ölüm orucu ve 19 Aralık operasyonu hakkında söyleşiler, tanıklıklar ve görüntülerden oluşuyor.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, yazı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız