Güncel

Dink, ölümünün 11. yılında anılacak

Hrant Dink, 19 Ocak cuma günü katledildiği saat olan 15.00’te Agos Gazetesi’nin eski bürosunun önünde ve Ankara 'da anılacak.

18 Ocak 2018 Saat: 11:37
Dink, ölümünün 11. yılında anılacak
Dink, ölümünün 11. yılında anılacak

2007 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve BirGün Gazetesi Yazarı Hrant Dink, katledilişinin 11’inci yılında da unutulmuyor. Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Fransa gibi pek çok ülkede de anılacak olan Dink için BirGün Gazetesi Ankara Bürosu önüne çağrı yapıldı.

“Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız, faşizme inat kardeşimsin Hrant” ifadelerinin kullanıldığı çağrı metninde, anma törenin  19 Ocak Cuma günü saat 13.00’te Atatürk Bulvarı, 127 numarada bulunan Selcan İş Merkezi’nin önünde yapılacağı ifade edildi. Törene çok sayıda yurttaş ile milletvekilinin de katılması bekleniyor.

Agos’ta  anılacak

Öte yandan Hrant Dink için katledildiği saat olan 15.00’te Agos Gazetesi’nin eski bürosunun önünde de bir buluşma gerçekleştirilecek. “Hrant’ın Arkadaşları” grubunun davetiyle gerçekleşecek buluşmaya binlerce yurttaşın katılması bekleniyor.

dink-olumunun-11-yilinda-anilacak-415634-1.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız