Güncel

DİSK YK Üyesi Saygılı: Emeğimiz, Demokrasi Ve Barış Için 8 Aralık’ta Bakırköy’de Buluşalım

İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri’nin 8 Aralık Pazar günü Bakırköy Pazar Alanı’nda düzenleyecekleri mitinge ilişkin DİSK Yönetim Kurulu üyesi Kamber Saygılı katılım çağrısında bulundu.

5 Aralık 2019 Saat: 00:53
DİSK YK Üyesi Saygılı: Emeğimiz, Demokrasi Ve Barış Için 8 Aralık’ta Bakırköy’de Buluşalım
DİSK YK Üyesi Saygılı: Emeğimiz, Demokrasi Ve Barış Için 8 Aralık’ta Bakırköy’de Buluşalım

PİRHA- İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri’nin 8 Aralık Pazar günü Bakırköy Pazar Alanı’nda “İnsanca yaşamak istiyoruz” sloganıyla düzenleyecekleri mitinge ilişkin DİSK Yönetim Kurulu üyesi Kamber Saygılı katılım çağrısında bulundu.

Haberin Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=rKcWT76ddHU&feature=emb_logo

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Yönetim Kurulu üyesi Kamber Saygılı, tüm işçi ve emekçileri 8 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Bakırköy Halk Pazarı’nda düzenlenecek “İnsanca Yaşamak İstiyoruz” mitingine çağırdı.

“EMEĞİMİZ, DEMOKRASİ VE BARIŞ İÇİN MİTİNGDE BULUŞALIM”

Patronlar ve siyasi iktidarın, krizin yükünü emekçilerin emekçilerin üzerine boca ederek kurtulmaya çalıştığını ifade eden Saygılı, krizin yükünün halkın sırtına yüklenmesine ve antidemokratik uygulamalara karşı mitinge çağrısında bulundu. Saygılı, “Siyasal iktidarın, patronların, milyonlarca emekçinin yaşam koşullarını çekilmez hale getirdikleri, daha doğrusu bıçağın kemiğe dayandığı koşullarda, bıçağın kemiği geçtiği koşullarda 8 Aralık’ta Bakırköy’de bir miting düzenliyoruz. Bu mitingimizin amacı işten çıkarmaların yasaklanması, ücretlerimizin vergiden muaf tutulması, elektrik, su, doğalgaza yapılan zamların geri alınması, aynı zamanda vergi dışı bırakılması, emeklilik yaşına takılanların taleplerinin kabul edilmesi ve aynı zamanda işsizlik fonunda biriken paralarımızın patronlara peşkeş çekilmemesi üzerinden Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri olarak emeğimiz için, barış için ve aynı zamanda demokrasi için bir miting düzenliyoruz. Bu mitinge tüm halkımızı çağırıyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız