Güncel

Diyarbakır’da iş çevrelerine Kışanak ve Anlı soruşturması

Diyarbakır'da Kışanak ve Anlı'nın gözaltına alınmasından bir gün sonra açıklama yapan iş çevreleri hakkında soruşturma başlatıldı.

3 Kasım 2016 Saat: 22:40
Diyarbakır’da iş çevrelerine Kışanak ve Anlı soruşturması
Diyarbakır’da iş çevrelerine Kışanak ve Anlı soruşturması

iyarbakır'da Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasından bir gün sonra yazılı basın açıklamayla olaya tepki gösteren Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine soruşturma açıldığı ve soruşturma kapsamında Ankara’dan müfettiş gönderildiği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eş Başkan Fırat Anlı’nın 25 Ekim’de yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınmasından bir gün sonra Diyarbakır’da gözaltına alınmaları protesto eden ve iş camiasını temsil eden 15 sivil toplum kuruluşu arasında yer alan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma nedeniyle Gümrük ve Ticaret Bakanlığından 2 müfettişin 2 gün önce Diyarbakır’a geldiği ve her üç kurumdan belge ve evrakları isteyerek incelediği öğrenildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız