Güncel

Erdal Eren adını taşıyan kültür merkezinde anılıyor

Erdal Eren idam edilişinin 38. Yıldönümünde Ataşehir Belediyesi’nce adı verilen Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

12 Aralık 2018 Saat: 09:26
Erdal Eren adını taşıyan kültür merkezinde anılıyor
Erdal Eren adını taşıyan kültür merkezinde anılıyor

Sultan Esen
İdam edildiği 13 Aralık günü Erdal Eren anısına düzenlenen SON MEKTUPLAR sergisinin açılışı yapılacak. Sergide 12 Eylül sürecinde idam edilen devrimcilerin son mektupları ve karakalem portreleri yer alacak. Ayrıca Erdal Eren’in mahkemede giydiği elbisenin de yer alacağı sergi 19 Aralık’a kadar sürecek.
15 Aralık cumartesi günü saat 17.00’de Erdal Eren Kitaplığı’nın açılışı yapılacak. Çeşitli yayınevleri, yazar, şair ve aydınların bağışlarıyla imece usulüyle oluşturulan kitaplıkta, yazarlarının Erdal Eren anısına imzaladıkları kitaplar da yer alıyor.
Kitaplık açılışından sonra ise Erdal Eren anma gecesi yapılacak. Saat 17.00 de başlayacak gecede; sinevizyon gösterimi, Erdal Eren’in ailesinden ve arkadaşlarından Erdal Eren anlatımları, şiir ve müzik dinletileri yer alacak.
Etkinlik Mekanı: Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi. Mustafa Kemal Mah. 3004 Cad. 3091/2 Sok. No:1 (Deniz Gezmiş Parkı içi) Ataşehir/İst.
Görüntünün olası içeriği: yazı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız