Güncel

Gazeteci Taylan Özgür Öztaş ve sekiz kişi gözaltına alındı

İstanbul’un Pendik, Bayrampaşa ve Beşiktaş ilçe eşbaşkanlarının evlerine polis baskın düzenledi. Aralarında Özgür Gelecek muhabirinin de olduğu 8 kişi gözaltına alındı.

23 Ağustos 2019 Saat: 11:49
Gazeteci Taylan Özgür Öztaş ve sekiz kişi gözaltına alındı
Gazeteci Taylan Özgür Öztaş ve sekiz kişi gözaltına alındı

ÖZGÜR HABER

Pendik ve Bayrampaşa ilçe eş başkanları gözaltına alınırken, Beşiktaş ilçe eş başkanı ise evinde olmadığı için gözaltına alınmadı. HDP il yöneticilerinin evlerine de polisin baskın düzenlediği belirtiliyor.
Polis baskınında Çetin Aslanboğa, Orhan Türker, Nedim Genç, Aydın Kılıçdere, Furkan Akıncı, Ali Kadir Güler, Birkan Polat ve Özgür Gelecek Gazetesi muhabiri Taylan Özgür Öztaş gözaltına alındı.
Aralarında a Özgür Gelecek muhabiri, bir Partizan okuru ve birçok HDP il ve ilçe yöneticisinin isminin olduğu gözaltı listesi ile bu gece yarısı ev baskınları yapan polisin çok sayıda kişiyi gözaltına aldığı ve baskınların devam ettiği belirtiliyor.
Baskınlarda listede yer alanların 20 Ağustos Salı günü Kadıköy’de gerçekleşen kayyum protestosuna katılmış olmaları gerekçe gösteriliyor.
Özgür Gelecek Gazetesi muhabiri Taylan Özgür Öztaş'ın da ev baskınları sırasında alındığı ve kayyum protestosu eylemlerine katılmış olması gerekçe gösteriliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız