Güncel

Gebze Kroman Çelik işçisi, iş bırakarak mücadeleyi başlattı

Kroman Çelik'teki Birleşik Metal-İş üyesi işçiler, yarım saat iş bırakarak mücadeleye start verdi. Gebze Şube Başkanı Aydın burada işçilere seslendi.

4 Aralık 2017 Saat: 14:25
Gebze Kroman Çelik işçisi, iş bırakarak mücadeleyi başlattı
Gebze Kroman Çelik işçisi, iş bırakarak mücadeleyi başlattı
Gebze'de bulunan Kroman Çelik fabrikasındaki işçiler, sabah vardiyasında iş durdurarak mücadeleyi başlattı. DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş sendikasının MESS'e bağlı en büyük şubesi olan Gebze şubesinde, işçiler sabah vardiyasında yarım saat saat iş bıraktı.

Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, MESS'e bağlı büyük fabrikalardan olan Kroman Çelik'te işçilere seslendi. Aydın, ülkede ekonomik ve siyasal durumun belirsizliği koruduğu, kamuda çalışan memurların da %4 zam aldığı böyle bir ortamda MESS tarafından üç yıllık ve eflasyona dayalı bir zam sisteminin teklif edildiğini ifade etti. Bunun karşısında Birleşik Metal-İş'in yükselerek devam edecek bir mücadeleyi başlattığını söyleyen Aydın "Sendikamız ve işçiler de bu durum karşısında, kendi kırmızı çizgilerini koyarak zorlu bir mücadele gerçekleştirmenin kararlılığı içersinde hareket edecekler" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız