Güncel

Gebze'de emekçiler tek vücut... Gebze 1 Mayıs'a hazır

Trafo Meydanı’nda toplanacak işçiler, Şehit Numan Dede Caddesi üzerinden Kent Meydanı’na yürüyecek. Meydandaki etkinlikler ise saat 11:00’da başlayacak.

1 Mayıs 2017 Saat: 08:56
Gebze'de emekçiler tek vücut... Gebze 1 Mayıs'a hazır
Gebze'de emekçiler tek vücut... Gebze 1 Mayıs'a hazır

Gebze Sendikalar Birliği, Gebze’de gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları ile ilgili olarak son hazırlıkları konuşmak üzere dün Petrol-İş Gebze Şubesi toplantı salonunda bir araya gelindi. Toplantıya Gebze Sendikalar Birliği’ne üye sendika başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve STK başkanları ile sendika işyeri temsilcileri katıldı.

'OHAL KOŞULLARINDA 1 MAYIS'

Toplantıda bir konuşma yapan konuşma yapan Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü ve Petrol-İş Gebze Şube Başkanı ve Süleyman Akyüz, "Bu yıl OHAL koşullarında 1 Mayıs’ı karşılıyoruz. Yasakların ve Baskıların arttığı bir dönemde Gebze’de 1 Mayıs’ı kutlama kararı aldık. Siyasi partilerden, kitle örgütlerinden isteğimiz, yasak ve baskılara karşı sorumlu davranarak demokratik taleplerimizi Birlik, Dayanışma ve Mücadele gününe yakışır şekilde ortak yapmaktır. 30 yıla yakın bir süredir burada sendikaların beraber karar aldığı bir süreç var.

'TALEPLERİMİZİ HAYKIRACAĞIZ'

Bu sene de aynı birlik ve beraberlik içinde 1 Mayıs’ta alanda taleplerimizi haykıracağız. Bu bağlamda Gebze örnek alınmalı. Gebze’de 1 Mayıs bu yıl Kent Meydanı’nda kutlanacak. Saat 09:30’da Gebze Trafo Meydanı’nda toplanacak işçi ve emekçiler Kent Meydanı’na yürüyüşe geçeceğiz. Trafo Meydanı’nda toplanacak işçiler, Şehit Numan Dede Caddesi üzerinden Kent Meydanı’na yürüyecek. Meydandaki etkinlikler ise saat 11:00’da başlayacak. Kutlamaya Gebze dışından da Deriteks, Liman-İş ve Basın-İş sendikalarının İstanbul şubeleri katılacak" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız