Güncel

"Gülistan Doku nerede"

Kadıköy Eğitim Sen 2 nolu şube yönetici ve üyeleri bir basın açıklaması ile kayıp olan Gülistan Doku nerede diye sordular.

17 Şubat 2020 Saat: 13:10
"Gülistan Doku nerede"
"Gülistan Doku nerede"

NECDET ÖZSAYGIN

KESK Kadın Meclisi tarafından hazırlanan açıklamada şöyle denildi: 

Kadınlara yönelik her türlü şiddetin, baskının, tahakkümün artarak devam ettiği günlerden geçerken; kadınlarda hayatlarından vazgeçmiyor ve mücadeleye devam ediyor. Devlet ve akp; kadın politikalarında erkek egemen mekanizmalarını kullanarak kadınları ailenin içine sıkıştırmaya çalışıyor. Mahkemeler kadın katillerini koruyor. Hayatlarını savunan  Nevin Yıldırım, Çilem Doğan, Yasemin Çakal ve Hülya Halakçay'a ise cezalar yağdırıyor. Okullarda tacizci, tecavüzcü, istismarcı öğretmenler korunuyor. Gece bekçilerinin yetkileri arttırılarak, kadınlar gece çıkamaz hale getirilmek isteniyor. Her yerimobese kameraları ile çevrilmiş, her anı kaydedilen bir ülkede kadınlara yönelik şiddetin failleri erkekler serbest. Mobese kameraları ile donatılmış Dersim’de 42 gündür Gülistan Doku kayıpve akıbeti ile ilgili hiçbir  bilgiye sahip değiliz.

Gülistan Doku 42 gündür kayıp ve şüpheli olarak görülen Zaynal Abarakov hakkında etkili bir soruşturma yürütülmediği ve bazı kamera görüntülerininsilindiği söylenmektedir. Polis, Diyarbakır ESP binasında Gülistan Doku’yu arayarak olayı manipüle etmeye çalışıyor. Gülistan Doku bulunana kadar olayın asıl muhatapları olan iktidara sesleniyoruz. Gülistan Doku nerede."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız