Siyaset

İlginç eylem: CHP Konak halkın önüne yattı!

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir ve partililer Kemeraltı girişinde son günlerde tartışmalara neden olan ‘önüne yatmak’ deyimini gerçekleştirerek yere yattı.

15 Nisan 2016 Saat: 23:31
İlginç eylem: CHP Konak halkın önüne yattı!
İlginç eylem: CHP Konak halkın önüne yattı!

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili söylediği sözler tartışma konusu olmaya devam ediyor. 

Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun taciz skandalında adı geçen Ensar Vakfı ile ilgili koruyucu sözler sarf etmesi üzerine, “Aileden sorumlu bakan da birilerinin önüne yatmış vaziyette” ifadesini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri üzerine ülkede sert tartışmalara neden olurken, AKP tarafından CHP Genel Başkanı’nı protesto eden bir dizi eylem gerçekleştirilmişti.
İzmir’de de tartışma pankart ve slogan savaşlarına sahne olurken CHP Konak İlçe Örgütü Genel Başkanı’na ilginç bir eylemle sahip çıktı.
Kemeraltı Çarşısı girişinde toplanan CHP Konak üyeleri ve partililer, “Katil, hırsız ve tecavüzcü zihniyete karşı halkımızın önüne yatıyoruz” diyerek yere yattı!

AKP'yi demokrasi anlayışını ortadan kaldırmak istemekle suçlayan CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Demokrasi bizim için araçtır” sözünü hatırlatarak hedeflerine ulaştıklarında demokrasiden vazgeçtiklerini söyledi.TÜİK’e göre son 10 yılda 250 bin çocuğun cinsel istismara uğradığını söyleyen Başak, sokakta kalan çocuk sayısından cezaevlerinde yatan çocuk sayılarına kadar birçok istatistik verdi.

Başak, “Bu toplumun geldiği durumu gözler önüne sermektedir. Ahlakı değerleri yüksek tutan bir toplumduk, dini değerlerimizi bilen bir toplumuz… Acaba içimizde yeni bir Lut Kavmi mi doğuyor?” ifadelerini kullandı.Başak son olarak meşhur tapelerde Eski Bakan Muammer Güler’in Reza Zarrab’a için söylediği iddia edilen “Korkma ben senin önüne yatarım kimse sana bir şey yapamaz” sözlerini de hatırlatarak, “Gerçekten de yapamadı kimse bir şey... Biz de gönül gözü kapalı olanlara gören körlere duyan sağırlara göstermek istiyoruz. Önüne yatmanın nasıl yapıldığını göstermek istiyoruz’’dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız