Güncel

İmamoğlu sahaya iniyor

CHP bütün büyükşehir ve il belediye başkanları, parti yöneticileri ve milletvekillerinin katılımıyla İmamoğlu’nun 23 Haziran’a yönelik kampanyasını başlatacak.

21 Mayıs 2019 Saat: 01:06
İmamoğlu sahaya iniyor
İmamoğlu sahaya iniyor

CHP, 23 Haziran’da tekrar yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Ekrem İmamoğlu’nun yürüteceği kampanyayı yarın yapılacak toplantıyla resmen başlatacak. İmamoğlu’nun yapacağı konuşmada önemli mesajlar vereceği vurgulanırken, 23 Haziran’a yönelik hazırlanan yeni sloganlar ve seçim müzikleri de tanıtılacak. Toplantıya bütün büyükşehir ve il belediye başkanlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti yöneticileri ve İYİ Parti temsilcilerinin de katılması bekleniyor. 
Parti bünyesinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan oluşan Koordinasyan Kurulu yürütülecek kampanyaya ilişkin planlama ve stratejileri belirledi. Bu kapsamda seçmene farklı hedef kitleler üzerinden ulaşmayı amaçlayan CHP’de farklı çalışma grupları oluşturulurken; çalışma grupları yaşlılara, gençlere, işsizlere yönelik ayrı söylemler kullanacak. CHP ayrıca muhafazakâr ve Kürt seçmene yönelik de ayrı bir strateji izleyecek. Öte yandan seçmene hem yaşadığı semt, hem de doğduğu kent üzerinden kanaat önderleri ile de ulaşılacak.
CHP’li belediye başkanlarının yanı sıra sahada aktif olarak görev yapacak bazı milletvekilleri ve Parti Meclisi (PM) üyelerinin de çalışma planlaması yapıldı. Bu kapsamda milletvekilleri ve PM üyeleri 39 ilçe ve 970 mahallede ayrı ayrı çalışmalar yürütecek. CHP yaklaşık bir ay boyunca İstanbul’un her mahallesinde aktif bir kampanya yürütmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız