Güncel

İnşaat İşçileri Sendikası:Virüs bahanesiyle ışinden olan işçilere destek vermeye çağırıyoruz

Koronavirüs salgını bahanesiyle on binlerce inşaat işçisinin işine son verilesine karşı İnşaat İşçileri Sendikası kaderlerine terk edilen işçi arkadaşları için “dayanışma yaşatır” kampanyasına destek olunması için çağrı y

4 Nisan 2020 Saat: 21:56
İnşaat İşçileri Sendikası:Virüs bahanesiyle ışinden olan işçilere destek vermeye çağırıyoruz
İnşaat İşçileri Sendikası:Virüs bahanesiyle ışinden olan işçilere destek vermeye çağırıyoruz

İnşaat İşçileri Sendikası koronavirüs salgını bahanesiyle işinden edilen on binlerce inşaat işçisine sahip çıkma çağrısı yaptı. Kaderlerine terk edilen işçi arkadaşları için “dayanışma yaşatır” kampanyasına destek olunması için çağrısında şunlar belirtildi.

Zor günlerden geçiyoruz. Zaten zar zor geçinebilen on binlerce inşaat işçisi arkadaşımız koronavirüs salgını bahanesiyle işten atılarak açlığa mahkum edildi.

Böylesi zor günlerde birbirimize uzattığımız dost elinin sıcaklığını hissetmek biz işçi ve emekçiler açısından yaşamsal önemdedir.

TÜM İŞÇİ ARKADAŞLARI VE DOSTLARINI DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUZ”

Bu kültür gereği İnşaat İşçileri Sendikası olarak, işten atılarak kendi kaderlerine terk edilen ve gerçekten zor durumda olan inşaat işçisi arkadaşlarımıza bir nebze de olsa yardım edebilmek amacıyla “Dayanışma Yaşatır” adındaki yardım kampanyasının startını veriyoruz.

Yardım kampanyası çerçevesinde tarafımıza ulaştırılan tüm desteklerin ulaştığı noktalar isim verilmeden internet sitemiz üzerinden tüm kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır.

Bu zor günlerde daha da zor durumda olan arkadaşlarımız için tüm işçi ve emekçileri destek ve dayanışmaya davet ediyoruz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız