Güncel

İşi için 172 gün belediye önünde direndi, şimdi Ankara’ya yürüyecek

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nde çalışırken Kanun Hükmünde Kararname(KHK) ile işine son verilen Kenan Güngördü Ankara'ya yürüyeceğini ilan etti.

22 Eylül 2018 Saat: 21:53
İşi için 172 gün belediye önünde direndi, şimdi Ankara’ya yürüyecek
İşi için 172 gün belediye önünde direndi, şimdi Ankara’ya yürüyecek

Necdet Özsaygın

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nde çalışırken Kanun Hükmünde Kararname(KHK) ile işine son verilen Kenan Güngördü bu gün Zeytinburnu belediyesi önünde yaptığı bir basın açıklaması ile Ankara'ya yürüyeceğini ilan etti.

Kenan Güngör yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ben Kenan Güngördü ben bir sağlık emekçisiyim.Zeytinburnu belediyesinin  huzurevi, kreş ve halk sağlığı bünyesinde 15 yıldır çalışıyordum.Bir akşam elime tutuşturulan bir isim listesinde adımı gördüm.İşten atılmıştım.Bu nedenle hakkımı aramak için belediye önünde bir direniş başlattım.172 gündür süren bu direnişim esnasında adli sicil kaydım istendi ve hiç bir suç unsuru olmadığı görüldü. İşe iade davası açtım mahkemeyi kazandım. İşe başlama başvurusu yaptım. Aslında geri alınmam gerekirken bu güne kadar bekledim bir cevap alamadım. Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın adeta benimle savaşıyor.İşe dönmemem için mahkeme kararını yok sayıyor.Bu bir suçtur.Bu suçu işliyor kamuoyu önünde.Çeşitli eylem biçimleri denedim.İstanbul'un her yerinde bu sorunumu anlatmaya çalıştım.Ancak,bu sorunu mu çözemedim.

Son çare olarak Ankara yürüyüşü kararı aldım.24-Eylül pazartesi günü saat 13.00'de Ankara'ya Artık sabrım kalmadı, adalet istiyoruz diyerek yürüyüş başlatıyorum.1 ekim'de TBMM’nin açıldığı gün Ankara'da mecliste olacağım ve orada durumumu anlatan bir basın açıklaması yapacağım.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız