Güncel

IŞİD'in okula attığı roketten yaralanan öğrenci hayatını kaybetti

IŞİD'in Suriye tarafından Kilis'e attığı ve bir okula isabet eden roket mermisinden dolayı ağır yaralanan 12 yaşındaki Gülten Canpolat, hayatını kaybetti.

29 Ocak 2016 Saat: 15:39
IŞİD'in okula attığı roketten yaralanan öğrenci hayatını kaybetti
IŞİD'in okula attığı roketten yaralanan öğrenci hayatını kaybetti

18 Ocak Pazartesi günü sabah saatlerinde IŞİD tarafından Suriye'den atılan roket mermisi, şehir merkezindeki Eyüp Gökçe Ortaokulu'nun bahçesine düşmüştü. öğrencilerin derste olması büyük bir faciayı önlerken, Okulun kapısında nöbet tuttuğu öğrenilen 12 yaşındaki Gülten Canpolat, roket mermisinden aldığı ağır yarayla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada bir dizi ameliyattan geçirilen Canpolat, uzun süre yoğun bakımda kaldı. Ancak aşırı kan kaybeden ve derin yaraları bulunan Canpolat, hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan küçük öğrencinin yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü içinde.

Daha önce babasını kaybeden ve öksüz olduğu belirtilen Canpolat'ın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Kilis Şakir Atik Camii'nde kılınacak cenaze namazının akabinde Kilis Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. IŞİD'in attığı roket mermisinden dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı böylece 2'ye çıktı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız