Güncel

İstanbul Valiliği’nde koronavirüs toplantısı

Erdoğan'ın talimatıyla tüm valiliklerde bugün toplantı gerçekleştirildi.

28 Mart 2020 Saat: 12:53
İstanbul Valiliği’nde koronavirüs toplantısı
İstanbul Valiliği’nde koronavirüs toplantısı

İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Koronavirüs’le ilgili yaşanan gelişmeler üzerine tüm valiliklerde bugün saat 09.00’da, önce il idare kurullarının ardından da pandemi kurullarının toplanacağını açıklamıştı. İstanbul Valiliği’nde düzenlenen İl İdare Kurulu toplantısı 2 saat sürdü.

İstanbul Valiliği’nde de İl İdare Kurulu toplantısı düzenlendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın başkanlık ettiği Koronavirüs başlıklı toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan,Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ve diğer yetkililer de katıldı. 2 saat süren toplantının ardından pandemi kurulu toplantısına geçildi.

Vali Yerlikaya’nın Twitter adresinden paylaştığı fotoğraflarda, toplantıya katılanların maske taktığı görülüyor. Yerlikaya “İl İdare Kurulu toplantısındayız. #Koronavirüs salgınıyla mücadele için İstanbul’da yapılması gereken çalışmaları değerlendiriyoruz” mesajıyla fotoğrafları paylaştı.

İki saat süren toplantının ardından pandemi kurulu toplantısına geçildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız