Güncel

Kanal İstanbul'un ÇED raporuna tepki: #ÇEDeOnayVermiyoruz

Sosyal medya üzerinden binlerce yurttaş ve yüzlerce sivil toplum kuruluşu '#ÇEDeOnayVermiyoruz' etiketi ile paylaşım yaparak ÇED raporunun onaylanmasına tepki gösterdi.

18 Ocak 2020 Saat: 00:28
Kanal İstanbul'un ÇED raporuna tepki: #ÇEDeOnayVermiyoruz
Kanal İstanbul'un ÇED raporuna tepki: #ÇEDeOnayVermiyoruz

Sosyal medya üzerinden binlerce yurttaş ve yüzlerce sivil toplum kuruluşu '#ÇEDeOnayVermiyoruz' etiketi ile paylaşım yaparak ÇED raporunun onaylanmasına tepki gösterdi. Paylaşım yapan çevre ve doğa kurumlarından Kuzey Ormanları Savunması,"Rant ve yağma kanalına verilen ÇED onayı hukuk, bilim ve halk iradesinin çiğnenmesidir. Trakya, İstanbul ve Anadolu'ya su ve nefes olan Kuzey Ormanları'nın milyarlarca ağacı, deresi, gölü, kurdu, kuşu ve sayısız canı olarak bu #ÇEDeOnayVermiyoruz. Kanalı değil yaşamı savunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaz Dağları Savunması ise, "Yıllarca İstanbul’a ihanet ettiniz. Bir kez daha #Kanalistanbul projesiyle ihanet etmenize izin vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu. Karadeniz İsyandadır platformu da, "#Kanalİstanbul projesi sadece İstanbul'un değil Karadeniz'in de ölüm fermanıdır. Ne İstanbul'un ne de Karadeniz'in yok olmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız