Kültür

Kardeş Türküler 25. yılını sevenleriyle kutladı

Kardeş Türküler, 25’inci sanat yılını Most-Uniq Açık Hava’da düzenlediği konserle kutladı. Konsere ilgi yoğun oldu.

30 Temmuz 2018 Saat: 14:32
Kardeş Türküler 25. yılını sevenleriyle kutladı
Kardeş Türküler 25. yılını sevenleriyle kutladı

Barışın ve özgürlüğün ezgilerini seslendiren Kardeş Türküler 25’inci yılını sanatçı dostları ve sevenleriyle kutladı. Most-Uniq Açık Hava’daki 25’inci yıl konserinde, Kardeş Türküleri; Ayşenur Kolivar, Candan Erçetin, Çıplak Ayak Kumpanyası, Ertan Tekin, Gürcü Sanat Evi Çoksesli Korosu, Mehmet Erdem, Mikail Aslan, Onur Şentürk, Pakrat Estukyan, Sayat Nova Korosu ve Tahbirad-ı İsyan gibi dansçılar ve sanatçılar yalnız bırakmadı.

Kardeş Türküler, konser sırasında yangın felaketi yaşayan Yunan halkını unutmadı. Yunan halkının acısını paylaşan Kardeş Türküler, “Karşı yakamızda onlarca can gitti. Buradan onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diyerek baş sağlığı dileklerini iletti.

‘İYİ Kİ BURADASINIZ, NİCE 25 YILLARA’

Candan Erçetin, gecede diğer konukların aksine iki şarkı söyledi. İlk olarak Kardeş Türküler ile, ‘Vay Halime’ parçasını söyleyen Erçetin, bir de sürpriz yaptı. Erçetin, ‘Bekle’ şarkısının klibinde ise sahne ve seyircilerin görüntülerinin yer alacağını söyledi. Sanatçı, “Klip görüntülerinde yer alacağı için şarkının bazı bölümleri banttan olabilir. Şimdiden uyarayım” diyerek binlerce kişiye teşekkür etti.

Mehmet Erdem ise ud çalarak Kardeş Türküler’le ‘Bahçada Yeşil Çınar’ şarkısını söyledi. Kardeş Türküler’e teşekkür eden Erdem, “Ben de yıllarca grup içinde yer aldım. İyi ki buradasınız. Nice 25 yıllara” dedi. Konserin sonlarına doğru binlerce kişi Kardeş Türküler, ezgileri eşliğinde halaylar çekti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız