Güncel

Kartal Belediyesi’nden Aydos Ormanı’nda temizlik çalışması

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydos Ormanı’nda piknikçilerden kalan çöp yığınlarını temizledi.

21 Mayıs 2019 Saat: 10:59
Kartal Belediyesi’nden Aydos Ormanı’nda temizlik çalışması
Kartal Belediyesi’nden Aydos Ormanı’nda temizlik çalışması

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hafta sonu Aydos Ormanı’nda piknik yaptıktan sonra atıklarını orman içerisinde bırakan vatandaşların neden olduğu kirliliği ortadan kaldırmak için harekete geçti. Yaklaşık 30 personelden oluşan temizlik ekibi, Aydos Ormanı içerisinde tarama ve denetim faaliyetlerinin ardından çöp yığınlarının oluştuğu bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekiplerin uzun süren çalışmaların sonunda hafta sonu oluşan kirlilik ortadan kaldırıldı.

Aydos Ormanı’nın, Kartal Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde kalan bölgelerde düzenli olarak denetleme ve temizlik çalışmalarının yürütüldüğünü belirten Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Vardiya Amiri Ümit Gürkaya, “Vatandaşlarımız hafta sonu piknik yapıyor, sonrasında çöplerini bırakıyorlar. Biz Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin bir şekilde Pazartesi ve Salı günleri temizliğimizi yapıyoruz. Buraların temizliğini sağlıyoruz; ama pikniğe gelen vatandaşlardan ricamız, çöplerini düzenli bir şekilde toplamaları ve bir araya koymaları... Vatandaşımızdan bu konuda biraz daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız