Güncel

Kartal Belediyesi’nden Eko Kitap Günü

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde ekoloji bilincinin yaygınlaştırılması kapsamında takdir toplayan çalışmalara imza atan Kartal Belediyesi, Buğday Derneği işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe daha ev s

26 Mayıs 2018 Saat: 08:10
Kartal Belediyesi’nden Eko Kitap Günü
Kartal Belediyesi’nden Eko Kitap Günü

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde ekoloji bilincinin yaygınlaştırılması kapsamında takdir toplayan çalışmalara imza atan Kartal Belediyesi, Buğday Derneği işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor.

Kartal Belediyesi ve Buğday Derneği İşbirliğiyle 27 Mayıs Pazar günü 08.00-16.00 saatleri arasında Kartal Belediyesi %100 Ekolojik Pazar’da “Eko Kitap Günü” etkinliği gerçekleştiriliyor. Tanıtım, söyleşi ve kitap satışlarının yapılacağı etkinlikte vatandaşlar; ekoloji temalı kitaplar ile sivil toplum kuruluşları kitaplarından indirimli olarak faydalanabilecek.

Doğaya, insana ve hayvana saygılı yayınlarıyla bilinen kuruluşların yer alacağı Eko Kitap Günü’ne ekolojik bilgisini zengin kaynaklarla beslemek isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir.

 

Saat: 08.00-16.00

Tarih: 27 Mayıs Pazar

Yer: Kartal Belediyesi %100 Ekolojik Pazar (Yukarı Mahalle, No:, İstasyon Caddesi No:2, 34860 Kartal/İSTANBUL)

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız