Güncel

Kartallı minik sporcular madalyalarını aldı...Gökhan Yüksel'e teşekkür

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocukların sporla tanıştırılması için hayata geçirilen Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemini başarı ile tamamlayan 150 öğrenci, madalyalarını aldı.

12 Temmuz 2019 Saat: 18:43
Kartallı minik sporcular madalyalarını aldı...Gökhan Yüksel'e teşekkür
Kartallı minik sporcular madalyalarını aldı...Gökhan Yüksel'e teşekkür

Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tesislerinde düzenlenen madalya törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve çok sayıda minik sporcu ile birlikte sporcuların aileleri katıldı. 

17 Haziran – 12 Temmuz tarihleri arasında devam eden Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi kapsamında eğitimlere katılan 7-12 yaş gruplarındaki öğrenciler; futbol, basketbol, hentbol, voleybol, dans, survivor, Uzak Doğu sporları, cimnastik, masa tenisi, badminton, sinema ve akıl oyunları olmak üzere 12 spor branşında eğitim gördü. Sabah saat 09.00’dan akşam 17.00’a kadar süren Yaz Spor Okulu’nun faaliyetlerinde, profesyonel sporculardan aldıkları eğitimi başarı ile tamamlayan 150 öğrenci, düzenlenen tören ile madalyalarını aldı. 

Tören öncesinde çocuklar profesyonel eğitmenler eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendi. 

Madalya töreninde konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ”Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel adına hepinizi selamlıyorum. Yaz Spor Okulu’nun ilk dönemi çok güzel geçti. Çocuklarımızın burada almış oldukları eğitimden mutlu olmaları ve geçirdikleri zaman boyunca eğlenmiş olmaları bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’in spora ve sporcuya karşı olan vizyonu doğrultusunda genç sporcuların yetiştirilmesine olan desteklerimiz artarak devam edecek.” dedi. 

Madalya töreninin ardından sporcu minikler, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve spor eğitmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemi ise eğitime yeni katılacak genç sporcular ile birlikte 16 Temmuz 2019 tarihinde başlayacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız