Güncel

KESK MYK üyesi Elif Çuhadar gözaltında

KESK Mali Sekreteri MYK üyesi Elif Çuhadar sabah saatlerinde evine yapılan baskının ardından gözaltına alındı. İzmir'de de gözaltılar yaşanıyor.

6 Şubat 2018 Saat: 10:57
KESK MYK üyesi Elif Çuhadar gözaltında
KESK MYK üyesi Elif Çuhadar gözaltında

KESK Mali Sekreteri MYK üyesi Elif Çuhadar sabah saatlerinde  evine yapılan baskının ardından gözaltına alındı. İzmir'de de gözaltılar yaşanıyor.

KESK Mali Sekreteri MYK üyesi Elif Çuhadar sabah saatlerinde  evine yapılan polis baskınının ardından gözaltına alındı.

Terörle Mücadele ekipleri tarafından evi aranan Çuhadar, gözaltına alındı. Çuhadar'ın 2014'te İzmir'de yapılan bir panel nedeniyle gözaltına alındığı belirtiliyor.

İzmir’de sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında aralarında siyasetçi, Barış Anneleri, İzmir Kent Konseyi üyeleri ve ekolojistlerin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. İzmir’in Konak, Çimentepe, Bornova, Buca, Narlıdere, Balçova ve Bayraklı ilçelerinde sabah saatlerinde birçok adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Yapılan aramaların ardından aralarında İzmir Kent Konseyi üyesi ile ekolojistler, Barış Anneleri ve siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Ev aramalarında kitap ve elektronik eşyalara el konulurken, gözaltına alınma gerekçesi ile ilgili ise bilgi edinilemedi. 
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde tutulanlardan bazılarının isimleri şöyle: İzmir Kent Konseyi üyesi Kızbes Seyhan Aydın, HDK Ekoloji Meclisi üyesi Erol Akcan, İzmir Barış Anneleri meclisi üyeleri Behiye Yalçın, Hanife Polat ve Melahat Kuş, HDP İzmir İl yöneticisi Mahsun Koç, HDP Bayraklı İlçe Eşbaşkanı İsmet Akbulak, HDP Buca İlçe Yöneticisi Teyfik Boğa Kaplan, YAKDER üyesi Kerem Ay, İzmir Din Adamları Derneği üyesi Ferzende Deniz, DBP İl yöneticisi Haydar Tekin, üyeleri Dilek Bakış, Atiye Şahin, Ali İhsan Toprak, Bışar Arı, Mehmet Akdoğan, Çetin Çavdarcı ve SYKP Genel Merkez Yöneticisi Cavit Uğur. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız