Kültür

Ludus Ensemble 10 Mart Yeldeğirmeni Sanat’ta

Ludus Ensemble 10 Mart Cumartesi akşamı saat 20’de Yeldeğirmeni Sanat’ta harika bir programla dinleyicilerini klasik müzikte bir başka zaman yolculuğuna çıkaracak.

5 Mart 2018 Saat: 23:16
Ludus Ensemble 10 Mart Yeldeğirmeni Sanat’ta
Ludus Ensemble 10 Mart Yeldeğirmeni Sanat’ta

2013 yılında Piyano Trio (piyano-keman-viyolonsel) ve kornodan oluşan Ludus Ensemble,  yıllar içerisinde diğer enstrümanlar ile zenginleşti.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Hamburg’da oda müziği eğitimi alan Ludus Ensemble çekirdeğini oluşturan piyano trionun (keman-viyolonsel-piyano) hedefi,  diğer enstrümanları da barındıran oda müziği topluluğu" olmaktı. Hedeflerine sağlam adımlar ile ilerleyen, klasik müzikte yeni kavramlar ortaya koyan renkli konser programları ile dinleyicilere ulaşan Ludus Ensemble, bugün  ülkenin önde gelen müzisyenlerinin  buluştuğu bir müzik platformu. Banu Selin Asan (keman) , Eylül Umay Taş (keman), Yılmaz Bişer (viyolonsel) , Göknil Genç (viyola), Barış Yalçınkaya (klarnet), Elif Gökçe Tuğrul (piyano).

Ludus Ensemble 10 Mart Cumartesi akşamı saat 20’de Yeldeğirmeni Sanat’ta harika bir programla dinleyicilerini klasik müzikte bir başka zaman yolculuğuna çıkaracak. Ludus Ensemble üç farklı düzende yer alacağı konserinde, Mozart’ın dramatik KV 478 sol minör piyanolu dörtlüsü, Weber’in lirik op.34 klarnetli  beşlisi ve Franck’ın tutku dolu fa minör piyanolu beşlisini seslendirecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız