Kültür

Ludus Ensemble, dinleyicileri zaman ve mekan ötesi yolculuklara davet ediyor

Menajerliğini Polka Music Production’un yaptığı Ludus Ensemle, 28 Aralık 2019 saat: 20:00’de CKM Caddebostan Kültür Merkezi’nde konser vermeye hazırlanıyor!

21 Aralık 2018 Saat: 10:07
Ludus Ensemble, dinleyicileri zaman ve mekan ötesi yolculuklara davet ediyor
Ludus Ensemble, dinleyicileri zaman ve mekan ötesi yolculuklara davet ediyor

2013 yılından beri Laeiszhalle (Hamburg, Almanya), Brucknerhaus (Linz, Avusturya), Mozarteum Solitär Saal(Salzburg, Avusturya), Kadıköy Süreyya Operası, Caddebostan Kültür Merkezi, Akbank Sanat, Avusturya Kültür Ofisi, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, KunsthalleHamburg, Ernst Barlachhaus-Hamburg başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışındaki pek çok önemli konser salonlarında verdiği konserleriyle övgü toplayan grup yeniden İstanbul Sahnesi'nde.

Aslı piyanolu trio olan Ludus Ensemble, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, 2014-2016 yılları arasında Hochschule für Musik und Theater Hamburg’da, Türk Eğitim Vakfı Güsel Bilal Yurt Dışı Eğitim Bursu’nun desteğiyle Prof. NiklasSchmidt ile Oda Müziği Master Eğitimleri’ni tamamladı ve bu süre zarfında alanlarının en yetkin isimleriyle çalışmalarını sürdürdü.

Türkiye’de Oda Müziği Master derecesine sahip tek topluluk olan Ludus Ensemble, dinleyicileri zaman ve mekan ötesi yolculuklara davet ediyor.

Konserin teması olan Fransız Esintileri eşliğinde Fauré’nin No:1 re minör Beşlisi’ni, Ulvi Cemal Erkin’in Türk Motifleri ve Anadolu Dinamizmi izlerken, Cesar Franck’ın fa minör Beşlisi ile Ludus Ensemle dinleyicileri renkli bir yolculuğa çıkarıyor. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız