Güncel

MHP'li başkandan hükümete 'Gülerce' eleştirisi

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Hüseyin Gülerce'ye devlet koruması verilmesini eleştirdi.

7 Ağustos 2017 Saat: 19:26
MHP'li başkandan hükümete 'Gülerce' eleştirisi
MHP'li başkandan hükümete 'Gülerce' eleştirisi

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Hüseyin Gülerce'ye devlet koruması verilmesini eleştirdi. Topçular, "Gülerce'nin Yalova'da yaptıklarını herkes biliyor" dedi.

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, FETÖ itirafçısı olan gazeteci- yazar Hüseyin Gülerce’ye devlet koruması verilmesini eleştirdi.

Partisine katılımlar nedeniyle Yalova Donanma Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Hasan Topçular, eski Zaman Gazetesi yazarı olan Hüseyin Gülerce’nin daha önce yaşadığı ‘Yalova’da FETÖ konusun da etkin faaliyet yürüttüğünü’ öne sürdü.

Topçular şöyle dedi: “Yalova’nın yüzde 80’ini bu FETÖ’nun sendikasına, dershanesine, okullarına gönderen bir şahıs var. Yıllarca da burada öğretmenlik yapmış birisi var; Hüseyin Gülerce. Herkes de biliyor kim olduğunu ama bir tek AK Parti bilmiyor. Bir de devletin korumasıyla geziyor. Siz şimdi insanların iyi niyetlerini kullanıp da mağdur olmasına neden olan bir kişiyi, devletin korumasıyla gezdiriyorsanız bu insanlara yazık etmiş olmuyor musunuz? Çok yanlış uygulamalar var. Bu FETÖ örgütü, bu şerefsizlerle biz yıllarca mücadelemizi zaten veriyoruz. Bir an önce devletin bütün hücrelerine girmelerini sağlayan siyasetçilerin gün yüzüne çıkarmasını sağlayın. Tek tip elbise giydirilsin deniyor. Onların değirmenine su taşımış siyasetçiler varsa o tulumu onlar da giysin.”(GazeteDuvar)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız