Güncel

Öğrencisinin ihbar ettiği öğretim üyesi serbest

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nde öğrencisi tarafından ihbar edilip ders çıkışı gözaltına alınan öğretim görevlisi Çise Atalay, bugün çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

31 Aralık 2015 Saat: 13:50
Öğrencisinin ihbar ettiği öğretim üyesi serbest
Öğrencisinin ihbar ettiği öğretim üyesi serbest

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nde öğrencisi tarafından ihbar edilip ders çıkışı gözaltına alınan öğretim görevlisi Çise Atalay, bugün çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Savcının Atalay için adli kontrol talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Amasya Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Çise Atalay, ismi açıklanmayan bir öğrencisinin ihbarı gerekçe gösterilerek Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Çise Atalay’a "legal ya da illegal yollardan yurt dışına çıkıp çıkmadığı", "terör örgütü içerisinde akrabası veya yakını olup olmadığı", "herhangi bir siyasi parti, sendika, dernek vb bir kuruluşa üyeliği olup olmadığı", "sürekli takip ettiği internet sitesi ya da kitap, gazete, dergi gibi siyasi yayınlar olup olmadığı" sorulmuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız