Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan ve bu sözlerden 21 ay sonra Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiği belirtildi.

25 Ağustos 2019 Saat: 09:32
Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu
Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına dönmüştü. Boşnak Dernek, Vakıf ve Fedarasyonları bunun üzerine protesto gösterilerine başlamış, Beyaz TV'deki proğramına son verilmesini istemişti.

Erdoğan Erden duyurdu

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden Bosna Sancak, sosyal medya hesabından kararı şöyle duyurdu:

"Osman Gökçek Vekilimiz Saffet Sancaklı Balkan Rumeli yöneticileriyle Bu akşam yaptımız toplantıda Rasim Ozan Kütahyalı'nın işine birbdaha başlamamak üzere Son verilmiştir"

Osman Gökçek: Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'de sosyal medya hesabından "Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yer almayacaktır" diyerek kararlarını duyurdu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız