Güncel

Taşıma su ile değirmen döner mi?

Hükümetin çözüm olarak gördüğü ve birkaç kentte belediye eliyle ‘’Üreticiden Tüketiciye’’ sebze ve meyve satış noktalarından biri de Bakırköy Özgürlük Meydanı’n da açıldı.

13 Şubat 2019 Saat: 15:39
Taşıma su ile değirmen döner mi?
Taşıma su ile değirmen döner mi?

Necdet Özsaygın

Sebze ve meyve fiyatlarının sürekli artması ve vatandaşların fiyatlara isyan etmesi karşısında hükümetin çözüm olarak gördüğü ve birkaç kentte belediye eliyle ‘’Üreticiden Tüketiciye’’ sebze ve meyve satış noktalarından biri de Bakırköy Özgürlük Meydanı’n da açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ‘’Üreticiden Tüketiciye’’ sebze ve meyve satışı önceki gün itibariyle İstanbul’un 50 noktasında başladı. Bir belediye yetkilisi “Bu proje cumhurbaşkanımızın önerdiği ve hayata geçirdiği bir proje.Amaç halkımıza ucuz sebze ve meyve yedirmek.Bu Pazar her gün düzenli açık bulunacak” dedi.

Sebze ile işe başlayan belediye fiyatlar şöyle; Domates 3 lira,Patates 2 lira Ispanak 4 lira,Soğan 2 lira,Çarliston biber 6 lira,Patlıcan 4,5 lira,etiket konulmuş.Bir vatandaş  soğan burada iki lira olunca BİM’de soğanı 2 lira yapmış.Uygulama ise,soğan ve patates 5 kilo alabiliyorsunuz.Diğer sebzelerde ise, alım en fazla 2 kğ alabiliyorsunuz.Kuyrukta bekleyen vatandaşlar bu uygulama seçime kadar devam eder.Bu bir seçim yatırımı olarak değerlendiriyor.

Vatandaşlar bir taraftan birkaç lirada ucuz olsun diye kuyruğa girerken, diğer taraftan 81 ilin olduğu bir ülkede taşıma su ile değirmenin dönüp dönmeyeceğini herkes merak ediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız