Dünya

Tüfek Tutukluk Yaptı, Arkadaşlarını Öldürdü

Adana'da eşini ve kayınpederini öldüren damat, sokak ortasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

6 Haziran 2014 Saat: 09:43
Tüfek Tutukluk Yaptı, Arkadaşlarını Öldürdü
Tüfek Tutukluk Yaptı, Arkadaşlarını Öldürdü

Adana'da eşini ve kayınpederini öldüren damat, sokak ortasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Damadı kayınbiraderlerinin öldürttüğü iddiasıyla, 2'si kayınbirader olmakla birlikte 4 kişi tutuklandı. Tutuklular arasında bulunan damadın kayınbiraderi olay günü verdiği röportajda, “Ablamın eşi tüfekle direkt içeri girdi ve ateşledi. Elinden tüfeği aldım ve ben de sıkayım dedim. Ama tutukluk yaptı” demişti.
Edinilen bilgiye göre, bir böcek ilaçlama şirketinde çalıştığı belirtilen Haydar D. (43), iddiaya göre önce kendisini aldattığını düşündüğü eşi Tijen D.’yi, ardından da ailesi ile huzurunu bozduğunu düşündüğü kayınpederi Durdu B.’yi öldürdü. Cinayetlerin şüphelisi olarak aranan Haydar D., aynı gün, gece saat 22.30 sıralarında bir sokakta ölü olarak bulundu.


Polis yapılan araştırmalar neticesinde, Haydar D.’nin kayınlarından Musa B. ve Ufuk B. kardeşler ile mahalleden arkadaşları olan Fethi B. ile Hakan H. isimli kişileri gözaltına aldı. Polis, zanlıların sorgusunun tamamlanmasının ardından, kayınbiraderleri olayı organize etmek ve cinayete azmettirmek suçlamasıyla, 2 arkadaşı da cinayeti gerçekleştirmek suçlamasıyla adliyeye sevk etti.


Tutuklanarak cezaevine gönderilen Musa B., olay günü Adli Tıp Kurumu'ndan babasını almak için geldiğinde gazetecilere, “Ablamın eşi tüfekle direkt içeri girdi ve ateşledi, elinden tüfeği aldım. Kaçtı, yakalayamadım ve ben de sıkayım dedim. Ama tutukluk yaptı. Niçin böyle olduğunu bilmiyoruz. Bir gün öncesinden kardeşim eve gelmişti ve bir sorun yoktu” demişti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız