Kültür

Vay Sen misin Ben Olan ?

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kasım ayı etkinlikleri kapsamında “Vay Sen Misin Ben Olan?” adlı tiyatro oyunu Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Kartallı izleyicileri ile

1 Aralık 2017 Saat: 14:52
Vay Sen misin Ben Olan ?
Vay Sen misin Ben Olan ?

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kasım ayı etkinlikleri kapsamında “Vay Sen Misin Ben Olan?” adlı tiyatro oyunu Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Kartallı izleyicileri ile buluştu.

İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularının yer aldığı oyuna; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş ve çok sayıda Kartallı tiyatro sever katıldı. Ömer Pınar’ın yazıp Galip Erdal’ın yönettiği iki perdelik oyunda, Kemal Kuruçay, Deniz Oral, Tuba Erdem, Ece Müderrisoğlu ve Kemal Zeydan aynı kültür ve çevrede yetişmiş arkadaşların, farklı kimliklerini göz dolduran oyunculuk performansıyla ele aldı. Mutlulukla mutsuzluk, vefa ile hayırsızlık, dürüstlük ile sahtekârlık arasındaki ince çizginin işlendiği oyun, Kartallı tiyatro severlerin büyük beğenisini topladı. İzleyicilerin kahkahalara boğulduğu oyunun sonunda sanatçıların eşsiz performansı da oyunu izlemeye gelenlerden yoğun alkış aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız