Güncel

Yaşam Ağacı, 29 Şubat'ta dayanışma gecesinde dostlarıyla buluşuyor!

Merkezi İstanbul’da bulunan Yaşam Ağacı Derneği, 29 Şubat Cumartesi günü Okmeydan’ında üyeleri ve dostlarıyla, dayanışma gecesinde buluşuyor’

25 Şubat 2020 Saat: 16:23
Yaşam Ağacı, 29 Şubat'ta dayanışma gecesinde dostlarıyla buluşuyor!
Yaşam Ağacı, 29 Şubat'ta dayanışma gecesinde dostlarıyla buluşuyor!

İSTANBUL

“Dayanışma anlayışımıza gönülden destek olan tüm üye ve dostlarımızı bekliyoruz” dediği açıklamada Yaşam Ağacı Derneği tarafından şu çağrıda bulunuldu:

“29 Şubat Cumartesi günü Saat 19.00-23.00 arasında Dostluk ve Dayanışma gecemizi yapacağız. Yıl içerisindeki tüm üretimlerimizi sizlerle paylaşmak ve güzel bir zaman, geçirme dileğimizi bildirmek isteriz. Yeni bir yılı beraber karşılayarak daha dostça daha yoldaşça ve daha fazla dayanışmanın örüldüğü bir yıla beraberce adım atalım ve yaşadığımız tüm zorlukları beraber aşalım. Derneğimiz Yaşam Ağacı köklerini daha da derine salmakta. Yaş aldıkça daha da büyüyerek gücüne güç katmakta. Yaptığımız atölye çalışmalarında (felsefe, politika, sanat, dans, emek ve kadın ) yakaladığımız enerji ile önümüzdeki çalışmalar ve faaliyet süreçlerimiz daha olumlu ve güçlü ilerleyecektir. Dayanışma anlayışımıza gönülden destek olan tüm üye ve dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Dostluk ve Dayanışma gecemizde Buluşalım.Zoru kolay kılalım.”

Geceye bir çok sanatçı da katılacak.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, sahnedeki insanlar

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız