Güncel

1 Mayıs Platformu sokaklar, otobüs ve fabrikalardan sonra vapurlarda

3 haftadır, İstanbul 1 Mayıs Platformu sokaklarda, fabrika önlerinde, otobüs duraklarında ve otobüslerde, köprü altlarında ve üstlerinde, metro duraklarında, iş merkezi önlerinde, üst geçitlerde bildiri ve anonslarla halka ulaşmaya çalışıyor.

29 Nisan 2021 Saat: 18:56
1 Mayıs Platformu sokaklar, otobüs ve fabrikalardan sonra vapurlarda
1 Mayıs Platformu sokaklar, otobüs ve fabrikalardan sonra vapurlarda

İSTANBUL

1 Mayıs Platformu, dün gece ise üstgeçitleri 1 Mayıs'a çağrı ve talepleri duyuran pankartlarla donattı.

Aralıksız, samimiyetle, inatla ve emekler verilerek sürdürülen bir mücadele sonucu, 1 Mayıs Platformu,  1 Mayıs’ın birlik, dayanışma ve mücadele günü olduğunu, emekçilerin taleplerinin görmezden gelinemeyeceğini, 1 Mayıs’ı yasaklamanın kabul edilemeyeceğini sokaklara, kamuoyuna ve emekçilere ulaştırdı.

Sokaklardan, otobüslerden sonra şimdi de Vapurlarda  halk ile buluşan 1 Mayıs Platform üyeleri, hem bildiri dağıttı hem de yaptığı konuşmalarla tüm emekçileri taleplerine, 1 Mayıs’a ve  1 mayıs alanı Taksim’e  sahip çıkmaya  davet etti.

1 Mayıs Platformu adına  Kadıköy Vapurunda açıklama yapan DİSK /Limter –İş Sendikası  Genel Başkanı  Kanber Saygılı tarafından 1 Mayıs’ın yasaklanamayacağı vurgulanırken, 1 Mayıs günü sokaklarda olunacağı da hatırlatıldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız