Güncel

2002'de katledilen Dr. Necip Hablemitoğlu ödülleri sahipleri belli oldu

18 Aralık 2002 tarihinde evinini önünde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden öğretim üyesi, yazar Dr. Necip Hablemitoğlu adına düzenlenen ödüllerin sahipleri belli oldu.

1 Aralık 2017 Saat: 15:01
2002'de katledilen Dr. Necip Hablemitoğlu ödülleri sahipleri belli oldu
2002'de katledilen Dr. Necip Hablemitoğlu ödülleri sahipleri belli oldu

18 Aralık 2002 tarihinde evinini önünde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden öğretim üyesi, yazar Dr. Necip Hablemitoğlu adına düzenlenen “Hablemitoğlu Toplumsal Duyarlılık Ödülleri”nin sahipleri belli oldu.

Hablemitoğlu Ankara Enstitüsü tarafından bu yıl 3. kez verilecek olan ödüller topluma bireysel ve kurumsal emekleri ile katkı sağlayan kişi ve kurumları simgesel olarak hatırlatmayı ve Necip Hablemitoğlu’nun anısını yaşatmayı amaçlıyor.

Ödüllerin bu yılki sahipleri Yalın Alpay, Melis Alphan, Turgut Kazan, Yaşar Seyman, Alev Sungur, Hasan Ali Toptaş, Dostlar Tiyatrosu ve Maltepe Belediyesi olarak açıklandı.

“Necip Hablemitoğlu’nun kısacık yaşamı boyunca ödün vermediği; bilimsellik, yurtseverlik, sorumlu yurttaşlık, dürüstlük, toplumcu değerlere sadakat bağlamında; ‘toplumsal duyarlılığı’nı ve Necip Hablemitoğlu’nun sevgiden, iyilikten, yaşamdan, insandan yana direnen karakterini hatırlatmak” amacıyla her yıl düzenlenen ödül töreni ve anma gecesi 15 Aralık Cuma akşamı saat 19.30’da Sahne Ankara’da yapılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız