Eğitim

30 bin öğretmen atamasında son başvuru 8 şubat

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarına 30 bin öğretmen kadrosu için atama başvuruları yarın sona eriyor.

7 Şubat 2016 Saat: 12:56
30 bin öğretmen atamasında son başvuru 8 şubat
30 bin öğretmen atamasında son başvuru 8 şubat

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarına 30 bin öğretmen kadrosu için atama başvuruları yarın sona eriyor.Atamalar 11 Şubat'ta dijital ortamda gerçekleştirilecek.

MEB'E bağlı eğitim kurumlarının öğretmen  ihtiyacının karşılanmasına yönelik ilk atama, yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama ve milli sporcuların ataması kapsamında atama için başvurular  yarın mesai saati bitiminde sonra erecek.

11 Şubat'ta gerçekleştirilecek atamalarda hangi branştan kaç öğretmen atanacağı da belli oldu. Toplam 30 bin öğretmenin ataması yapılacak ve  hangi branştan kaç öğretmen atanacağı da belli oldu.

Bunlar:

Matematik: Bin 52, İngilizce: 3 bin 124, Fen Bilimleri / Fen ve Teknolojileri: Bin 406, Sınıf öğretmenliği: 3 bin 292, Türk Dili ve Edebiyatı: Bin 50,Bilişim Teknolojileri: Bin 208,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: 2 bin 818,İlköğretim Matematik Öğretmenliği: 2 bin 14,Okul Öncesi: Bin 830,Rehberlik: Bin 620, Türkçe öğretmenliği: Bin 511,Biyomedikal Cihaz Teknolojileri: 1,Gemi Yapımı/Gemi Donatım: 1,Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri: 1,Hayvan Sağlığı/Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı/Hayvan Sağlığı: 1,Sanat ve Tasarım/Plastik Sanatlar: 1.

Öğretmenler oryantasyon eğitimlerinin ardından görevlerine başlayacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız