Güncel

AKP'den 'Binali Yıldırım' açıklaması: Konuşulması gayet doğal

Ünal, İstanbul adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arjantin ziyareti sonrasında açıklanacağını söyledi.

29 Kasım 2018 Saat: 16:15
AKP'den 'Binali Yıldırım' açıklaması: Konuşulması gayet doğal
AKP'den 'Binali Yıldırım' açıklaması: Konuşulması gayet doğal

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Ünal, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla ilgili, "Binali Bey'in konuşulması doğal. Binali Bey önemli bir aktör" dedi.

Ünal, İstanbul adayının AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arjantin ziyareti sonrasında açıklanacağını söyledi.

A Haber'de yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, tanıtım kampanyalarını 15 Şubat'ta yapacaklarını, o zaman kadar adayların kullanacağı ara sloganın 'Önce millet, önce memleket' olacağını açıkladı.

Yerel seçimler için kullanılacak sloganın belli olduğunu ancak daha sonra açıklanacağını belirten Ünal, şubat ayına kadar ara slogan kullanılacağını, bu sloganın da "Önce millet, önce memleket" olduğunu duyurdu.

Ünal, "Seçim tanıtım kampanyamızı 15 Şubat'ta yapacağız. Bir tane sanal genel merkez oluşturduk. Kampanyamızı sosyal medya ağırlıklı sürdüreceğiz. Sloganımız belli ama açıklamıyoruz. Şubat ayına kadar adaylarımızın kullanacakları ara sloganımız var. Ara sloganımız: Önce millet, önce memleket" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız