Güncel

Ali Asker, Zeynep Karababa, Maviş Güneşer ve Mehmet Atlı Hancı Sahne’de

Mart ayında Beyoğlu Hancı sahnede Ali Asker, Maviş Güneşer ve Mehmet Atlı ile türkü fırtınası var.

1 Mart 2019 Saat: 10:41
Ali Asker, Zeynep Karababa, Maviş Güneşer ve Mehmet Atlı Hancı Sahne’de
Ali Asker, Zeynep Karababa, Maviş Güneşer ve Mehmet Atlı Hancı Sahne’de

İlk olarak  02 Mart Cumartesi Günü saat 22.00’de Müzisyen Mehmet Atlı sahne alacak. Sevilen usta müzisyen türküleri ile Kürtçe müziğin en güzel örneklerini sunacak dinleyicilerine. Hem vokal olarak hem  gitar ve lavta  ile sahne alacak olan Mehmet Atlı’ya  Murat Öztürk(perküsyon, melodika), Erdem Altınses(keman), Emrah Doğrul(gitar) ile eşlik edecek.

8 MART'TA SAHNE ZEYNEP KARABABA'NIN

Halk müziği sanatçısı, çok sayıda albüme imza atan Zeynep Karababa 8 Mart Cuma günü saat 21.30'da Hancı Sahne'de sevenleri ile buluşacak. Dillerde dolaşan çok sayıda türküsü de bulunan Karababa aynı zamanda ünlü halk ozanı Mehmet Ali Karababa'nın kızı, güçlü bir altyapı, gelenek ve eğitime sahip bir sanatçı.

Maviş Güneşer ‘de yine mart ayında Hancı Sahne’de türkülerini seslendirecek olan diğer bir sanatçı. Maviş Güneşer, Dersim Politik Ağıtları ile Hancı Sahne’de türkülerini seslendirecek. Maviş Güneşer’a, Ahmet Tirgil (keman),Güneş Demir (gitar), Utku Yurttaş (perküsyon) ve Kemal Kahraman (vokal, bağlama ve Çöğür)eşlik edecek. Maviş Güneşer de  Beyoğlu Hancı Sahne’de 9 Mart’ta  saat 22.00’de sahne alacak.

TÜRKÜLER GECİDİ ALİ ASKER FIRTINASI İLE DEVAM EDECEK

Eylem Güzelim, Şu Metris’in Önü, Oy Dağlar gibi bir kuşağın türkülerini ezbere bilip, söylediği sanatçı Ali Asker, 23 yıl ayrı kaldığı ülkesinde türkülerine devam ediyor. Efsane isim Ali Asker, 16 Mart, saat 22.00’de Hancı Sahne’de türkülerini seslendirecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız