Güncel

ALİKEV Gönüllü Koşucuları buluştu!

İstanbul Maratonu’nunda ALİKEV için gönüllü koşacak yaklaşık 60 koşucu Emel Anne’nin de katılımı ile İstanbul-Bebek’te ilk kez buluştu, birbirleriyle tanıştı ve birlikte antrenman yaptı.

3 Kasım 2017 Saat: 23:59
ALİKEV Gönüllü Koşucuları buluştu!
ALİKEV Gönüllü Koşucuları buluştu!

İstanbul Maratonu’nunda ALİKEV için gönüllü koşacak yaklaşık 60 koşucu 22 Ekim 2017 Pazar günü Emel Anne’nin de katılımı ile İstanbul-Bebek’te ilk kez buluştu, birbirleriyle tanıştı ve birlikte antrenman yaptı.

Aralarında 90 yaşındaki aktif koşucu Safder Kurtoğlu, 6 aylık Deniz Devrim bebek ve 70 yaşındaki aktif koşucu Hüseyin Doğan’ın da olduğu ve 12 Kasım’da iyilik peşinde koşacak olan ALİKEV Gönüllü Koşucuları Emel Anne ile sohbet imkanı buldu. Ali İsmail’in abisi Gürkan Korkmaz ALİKEV’i, vakfın çalışmalarını, burs fonunu anlattı. Kampanya koçumuz Önder Yılman ise yardımseverlik koşusu, İstanbul Maratonu, Adım Adım ve İPK, kayıtlar, kampanya oluşturma ve yürütme, yarışa mental ve bedensel hazırlık konularında gönüllülerimizi bilgilendirdi, sorularını yanıtladı.

Keyifli sohbetin ardından antrenmana başlandı. Isınma hareketleri, Bebek sahilinde yapılan antrenman koşusu ve gerdirme hareketlerinin ardından etkinlik son buldu.

Siz de İstanbul Maratonu’nda Ali İsmail için, Ali İsmail’in yarım kalan düşleri için, gençlerin eğitimine katkı sağlamak için koşmak veya yürümek isterseniz kosu.alikev.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız