Güncel

Alper Taş: Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapacağız

Tophane semti ve Örnektepe Mahallesi’ni gezip halkın sorunlarını dinleyen Alper Taş, kazanmaları halinde Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapıp bütün Türkiye’ye örnek olacaklarını söyledi.

18 Şubat 2019 Saat: 10:28
Alper Taş: Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapacağız
Alper Taş: Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapacağız

İSTANBUL-Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın mahalle ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Dün Tophane semti ve Örnektepe Mahallesi’ni gezip halkın sorunlarını dinleyen Alper Taş, kazanmaları halinde Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapıp bütün Türkiye’ye örnek olacaklarını söyledi

.‘AYRIMCI OLMAYACAĞIZ’

Alper Taş’ın ilk adresi Tophane semti oldu. Semt esnafının ve bölgedeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Alper Taş, burada yaptığı konuşmada Beyoğlu’nun tarihi ve kültürel dokusuna dikkat çekti ve bölgedeki kimliklere karşı karşı asla ayrımcı olmayacaklarını söyledi.

Alper Taş, “Kazanmamız halinde elimizdeki bütün yetkileri zorlayarak halkın çıkarlarını korumak için elimizden geleni yapacağız. Ezilenlerin, emeği sömürülenlerin yanında olacağız. Beyoğlu’nu kardeşlik kenti yapıp bütün Türkiye’ye örnek olacağız” dedi.

Alper Taş’ın ikinci adresi ise Beyoğlu Örnektepe Mahallesi oldu. Örnektepe’de bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Beyoğlu Şubesi’ne gelen Alper Taş, daha sonra Örnektepe esnafını tek tek ziyaret etti. Bölgedeki vatandaşların Alper Taş’a olan yoğun ilgisi dikkat çekti.

Kaynak: BirGün

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız