Güncel

Alper Taş: Bizim iktidarımız tüm Beyoğlu halkının iktidarıdır

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş bugün ilk olarak İstiklal, Hacıahmet ve Yenişehir Mahallelerini gezdi.

11 Mart 2019 Saat: 00:54
Alper Taş: Bizim iktidarımız tüm Beyoğlu halkının iktidarıdır
Alper Taş: Bizim iktidarımız tüm Beyoğlu halkının iktidarıdır

Taş buradaki esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti, seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı. Taş’a yurttaşlar büyük ilgi gösterdi. Taş ayrıca çocuklarla top da oynadı. Bazı çocuklar Taş’a toplarını imzalattı.

Daha sonra Yenişehir İrtibat bürosunun açılışına geçen Taş burada bir konuşma yaptı.

Ayrıştırmak için değil, iyileştirmek için geldiklerini söyleyen Taş “Biz keder içinde olan umutsuzluk içerisinde olan, yalnızlık içerisinde olan insanlarımıza neşe ve sevgi vermeye geldik. Paylaşmaya geldik, dayanışmaya geldik, şenliğe geldik, kardeşliğe geldik arkadaşlar. Bizi bölmeye çalışıyorlar. Aramıza duvarlar örmeye çalışıyorlar. Biz bu duvarlara izin vermeyeceğiz” dedi.

31 Mart’ta başkanlığı aldığı takdirde öncelikli hedeflerinin çocuklar olacağını ifade eden Taş şöyle konuştu: “Beyoğlu’nu öncelikli olarak onların ihtiyaçları doğrultusunda düzenleyeceğiz. Şimdi düşünün duvarların arkasında bir arsa var. Hepimiz kendimizi şöyle düşünelim; bizler kimiz, buradakiler kim, biz o duvarın arkasındaki arsada birlikte top oynayan çocuklarız. Birlikte ip atlayan çocuklarız ve hepimizin ortak özelliği kardeşler; biz topa sahip olduğu için oyunun kuralını belirlemek isteyenlere karşı kafa tutan çocuklarız. Asla ve asla ayrımcılık bizim iktidarımızda olmayacak, çünkü bizim iktidarımız tüm Beyoğlu halkının iktidarıdır. Herkesin iktidarıdır. Burada bizden olanlar, bizden olmayanlar asla olmayacak. Partizanlık asla olmayacak. Kimseyi ayırmayacağız. Herkese eşit imkanlar sunacağız bir arada birlikte özgürlük kenti olarak, kardeşlik kenti olarak Beyoğlu’nu yeniden hep birlikte inşa edeceğiz.”

Sorunları halkla birlikte çözeceğini söyleyen Taş “Beyoğlu Belediyesi demek Yenişehir’de mahalle meclisi demek olacak. Söz veriyoruz Yenişehirliler sorunlarını çözmek için tünele gelmeyecekler, halkın belediyesi sorunlarını dinlemek ve onları çözmek için halkımızın ayağına gelecek, Yenişehir’e gelecek. Onlarla birlikte sorunları onlarla çözeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız